Karácsony előtt se feledkezz meg a Tűzoltókról: Köszönjük Nekik az áldozatos munkát, amit értünk tesznek nap mint nap! ❤ Ők a mi HŐSEINK!

Karácsony előtt a szokottnál is több munka vár rájuk, sok ember élete kerül veszélybe, aki már csak a tűzoltók hősies segítségében reménykedhet. Ők azok, akik törődnek a gyerekekkel, a fiatalokkal, idősekkel…. Egy szóval nélkülözhetetlenek számunkra.

Hirdetés

Dacolnak a legdurvább időjárási és munkakörülményekkel.

“Hidegben, hóban, fagyban, sárban, máskor vízben térdig állva idegenek élete a tét… A fizetséged „csak egy kép” Beleégett a szívedbe, lelkedbe a megmentettek könnyes szeme… Bármilyen nehéz is összetörhetsz százszor, de nem adhatod fel!Mert hős vagy, áldozatkész, s bátor!”

Hirdetés

Ezért is mondom, hogy ne feledkezzünk meg a Tűzoltókról most sem, hogy jönnek az ünnepek: Köszönjük meg Nekik a kitartó és fáradhatatlan munkát, amit lényegében önfeláldozóan, értünk tesznek meg nap nap után. Hogy miért? Vannak, akik egyszerűen csak hétköznapi hősök, akik nem várnak köszönetet… Ez viszont nem jelenti azt, hogy ne is mondjunk nekik köszönetet… Ezzel ugyanis tartozunk nekik! Vagy tévednék?

Kívánjunk nekik Boldog, Békés Karácsonyt! Oszd meg, ha úgy érzed megérdemlik az elismerést!

Ne felejtsd el megosztani!

Forrás

Hirdetés