A Kos ajtaján kopogtat az exe, az Ikrek új szerelemre talál, a Mérleg busás jutalmat kap

És a te napod milyen lesz?

Hirdetés

Napi horoszkóp 2019. április 11.

Kos-(III. 21.–IV. 20.)

Hirdetés

Bika-(IV. 21.–V. 20.)

Ez lehet az ön napja: fordulópont a hozzáállásában! Uralkodói ambíciói nem ismernek határokat: néha már úgy beszél a kedvesével, mintha az nem is a társa, hanem a beosztottja lenne. Ha ön a nagy szabadság híve, akkor adja ezt meg a másik félnek is! Különben miről is beszél? Mihelyt ezt belátja, és másképp beszél a társával, és mindenféle beszélgetőpartnereivel, azonnal fordulat áll be az emberi kapcsolataiban is.

Ikrek-(V. 21.–VI. 21.)

A Hold az ön jegyén halad ma át: az érzelmei ma jó irányba terelik önt: hallgasson a szívére! Az ész cselei folytán sokszor a megrögzöttségek, az emlékek, vagy a fájó múlt miatt mehet rossz irányba. A szív nem a múltra emlékszik, hanem érez. Érzi a jelent. Nem véletlen, hogy ma egészen másfelé húzza, mint azt az esze mondja. Akár úgy is, hogy más irányba indul el, mint azt tervezte volna. Valakire rátalálhat.

Rák-(VI. 22.–VII. 22.)

Ne bosszantsa fel magát mások kicsinyességén és rosszindulatán! Ezzel csak azt érheti el, hogy a végén ön is közéjük fog tartozni érzelmileg. Ön felette áll az efféle önmarcangolásnak. Uralkodó bolygóinak kedvező fényszöge kétségtelenül képessé teszi önt arra, hogy nagy dolgokat vigyen véghez. Hogy mi ez a nagy dolog, üzleti, vagy szerelmi téren, esetleg tanulmányokban viheti véghez, azt ön jobban tudja.

Oroszlán-(VII. 23.–VIII. 22.)

Kedvező napra számíthat ma: bármi is a munkája, azt élvezni fogja. Szokatlanul nagy kihívásnak lehet ugyan kitéve, de jól veszi az akadályokat, és élvezi a társaságot is, amely körülveszi önt. Vannak jó barátai, és segítőkész kollégái is, akikre támaszkodhat, akik a szívüket kitennék önért. Ha ma reggel mosolyogva megy be, és kávézgat velük, szól egy-két jó szót, érdeklődik, akkor a viszonzás sem marad el.

Hirdetés

Szűz-(VIII. 23.–IX. 22.)

Jól teszi, ha elengedi a haragot. Olyan régóta cipel magával már egy bánatot, hogy talán észre sem veszi, mekkora súly ez az ön szívén. Pedig semmi sem kötelező, főleg nem az elviselhetetlen. Miért ragaszkodik mégis hozzá? Ha nem megy másként, keressen fel egy pszichológust! De fel is írhatja a bánatát egy papírra, és egy fehér viaszgyertya lángján elégetheti. A papír hamvait pedig tüntesse el a házából azonnal!

Mérleg-(IX. 23.–X. 22.)

A munkahelyén elismerés várja: a főnöke részéről még akár az anyagiak terén is megbecsülést is remélhet. A szavakat sem szabad azonban lebecsülnie. Hamarosan új kapuk nyílhatnak ön előtt, ha ön is úgy akarja. Beszéljen a terveiről! Ha nem tudják, hogy mit szeretne elérni, hová szeretne fejlődni, akkor nem is tudnak segíteni önnek. Nem csak a jelenlegi munkahelyén várhatja karrier, ne feledje!

Skorpió-(X. 23.–XI. 21.)

Nyilas-(XI. 22.–XII. 21.)

Úgy érezheti, hogy a társa már nem szereti önt igazán, mivel a szokottnál több csúnya szó hangzik el a kapcsolatukban. Ám ne feledje, hogy a tettek fontosabbak a szavaknál: ezt ne feledje el, ha a kedvesével vitái vannak. Ha még mindig kap tőle vacsorát, az ingeit is vasalva találja, avagy friss virággal várja, az többet mond a szeretetéről, mint a csípős, vagy rosszalló szavai.

Bak-(XII. 22.–I. 19.)

Úgy érzi, a családjában, vagy a munkahelyi környezetében, esetleg a nagy nyilvánosság előtt az ön véleménye számított eddig a legkevésbé, és most egyre inkább próbál megerősödve hangot adni a személyiségének. A többieket ez egy kissé frusztrálhatja, de mindenképpen meglepheti. De most önön van a sor, hogy legyen elég erős, és állhatatos magához. Álljon ki az érdekeiért!

Hirdetés

Vízöntő-(I. 20.–II. 18.)

Nagyszerű napra számíthat, ami már előkészíti az ön előtt álló kedvező sorsfordulatot. Igaz, hogy a mai napon még nagyon sok lesz a teendője. De lehet, hogy ön éppen erre várt: hogy legyen végre értelmes munkája. Ez esetben ma jó eséllyel pályázhat, vagy vehet részt meghallgatáson. Ha már van munkája, akkor azt is különösen élvezheti, és igazán termékeny napja lehet. A szerencse a szerelemben sem hagyja el.

Halak-(II. 19.–III. 20.)

Sok idő múltán ismét a sors kegyét tapasztalhatja magán. Valaki a tenyerén hordozza önt, és mindent megtesz azért, hogy a kedvében járjon. A szívében már tavasz van, és most komolyan úgy érezheti, hogy a természet csak követi azt a felmelegedést, amit ön érez. Kétségtelen tény, hogy szerelmes. És a szerelemért ön ma tényleg mindenre képes. De elég, ha vesz egy csokor virágot, vagy nagyon gondosan kisminkeli magát.

Hirdetés