Már 10 éve kínozta a rejtélyes betegség, és csak egyre rosszabbul lett. Aztán egy mesterember gyanús dolgot talált a lakásában

Kathi Wilson egy hétköznapi anyuka volt. Keményen dolgozott, aktív életet élt. Egészen addig, amíg 10 évvel ezelőtt beteg nem lett. Azzal nyugtatta magát, hogy csak a stressz okozza, de a lánya aggódott. És igaza is lett!

Hirdetés

fotó: YouTube/Inside Edition

Hirdetés

Kathi megpróbálta a kezébe venni a dolgokat, és különféle vitaminokat szedett, változtatott a táplálkozásán. Mégsem javult az állapota. Ekkor a lánya elrángatta az orvoshoz. Sajnos a szakember sem tudott semmi újat mondani, és kiírta betegállományba. De az anyuka állapota mit sem javult a hetek alatt.

fotó: YouTube/Inside Edition

Sőt, csak romlott. Sápadt lett és fáradt. Az étvágya elment. Kénytelen volt visszamenni az orvoshoz, aki meg volt lepődve, hogy ilyen fiatalon, tökéletes immunrendszerrel, miért nem gyógyult már meg.

Elkezdték komolyan venni az állapotát, és vértesztekre küldték. Minden eredmény azt mutatta, hogy egészséges. Felírtak neki antibiotikumot, hátha az helyrehozza.

Épp az ellenkezője történt. Kathie rosszabbul volt, mint valaha. Az egész teste fájt, a szemeit alig tudta nyitva tartani. Már mindenki tudta, hogy valami nagy baj van. De mi okozhatja?

Az elkövetkezendő 10 évben rendszeres látogatója volt a rendelőnek, gyógyteákkal próbálkozott, gyógyszereket szedett. Minden hiába!

A végső kétségbeesés végén, amikor már az egész élete kezdett rámenni a náthaszerű betegségre, úgy döntött, hogy legalább egy új fürdőszobával meglepi magát, hogy relaxáló fürdőket tudjon venni. Amikor a szerelő nekiállt a munkának, megkérdezte, hogy mikor tették be a régi vízmelegítőt? A válasz saját magát is meglepte: kb 10 éve. Amikor a betegsége kezdődött.

Hirdetés

fotó: YouTube/Inside Edition

A szerelő megmutatta neki, hogy az előző vízmelegítő rosszul lett beszerelve, és szivárgott a szén-monoxid belőle. Ez a gáz a tipikus csendes gyilkos. Megváltoztatja az oxigént a vérünkben, és komoly károkat okoz az agyban és a szívben, meg a többi létfontosságú szervben.

Fotó: YouTube/Inside EditionKathi már jobban van és leírhatatlanul boldog, hogy véget ért a szenvedése, de a kérdés ott lebeg a történet felett. Hogyhogy nem jött rá senki, hogy mi a baja ennyi időn keresztül?

buzztube

Forrás2

Hirdetés

Hirdetés